sejak sebulan setengah yang lalu, pack sikit masa dgn mcm2 meeting. klu x dek meeting pun aku create meeting, ada masa free je, aku pikir program apa nak buat. sbb masa tu aku ada kuasa sikit lah… hehehe..

sekarang dah pulang balik kuasa tu, rileks la sikit.. pikir jugak apa nak buat, tapi sbb ada 1 level atas kena lalu, jadi kurang sikit la semangat tu… kecuali bos mintak .. hehehe..

Masa yg ada nih, siapkan HOMESTAY. Penginapan kuantan, homestay dekat pantai balok akan beroperasi. hari ni grill pasang, hujung minggu nih, wiring lampu.. next week isnin basuh rumah, selasa perabot masuk…

Sabtu ada 1 famili nak masuk.. so hopefully dapat get ready everything sblm 1st guest masuk……

Ada masa nih, baca forum2, blog.. 1 teknik, guna CC untuk generate saving… menarik nih.. cuma kena detail out all the calculation.. nanti terbelit diri sendiri..

Kepada sesiapa yang ada kerja outstation di KUANTAN, nak cari homestay di Kuantan, atau sesiapa yang nak berhujung minggu di tepi pantai balok dan dekat denga kuantan, boleh lah menginap di FnK HOMESTAY.