2 hari tidur lewat, agak sibuk dengan FnK Homestay Kuantan

harap2 ini tidak melalaikan untuk hanya mencari harta dunia. ‘beramal lah kamu seperti akan mati esok hari’.

semalam waktu training, guna desktop makmal, cucuk external hardisk, dah kena virus shortcut. habis semua data2 sepanjang bekerja yg dok ada dlm external hardisk tu tertukar kepada shortcut. Pucat lesi aku.. mana nak dapat balik data2 tu. ada back up, tapi yg lama..

Tanya yang pakar, search pada pak google, jumpa problem virus shortcut. cuba, harap2 blh clearkan semua data yg dah terkena virus.

sapa la yang buat virus tu. kapersky pun x dek lagi dlm list signature dia virus tu… menyusahkan orang, masa terbuang, tension…. takde kerja ke org2 nih. buat virus cam nii.

Kerja ? harap aku dapat bagi yang terbaik dan bekerja kerana ALLAH. semoga ALLAH mmmberkati hasil kerja aku. semoga aku tidak terpesong dan melanggar syariat ALLAH.. walaupun ruang dan peluang ada… ALLAHUAKBAR…..